onsdag 16. september 2009

Hå gamle prestegård


I går var Trykk og Foto gruppen på tur til Hå gamle prestegård på Jæren. På gården er det for tiden en flott utstilling kalt "Svev" av Heidi Wexelsen Goksøyr. Utstillingen bestod av både fotografier og levende bilder. Det var en flott utstilling med flere flotte bilder.



Her kommer noen bilder fra selve utstillingen:







Her har kunstneren kombinert elementer fra himmel og vann. Bakgrunnen er skyer mens forgrunnen er svevende damer. Vet ikke helt hvordan kunstneren har laget dette men vil tro modellene har hoppet fra et stupebrett og er klippet inn i bildet.






I det nederste bildet har kunstneren laget en film av rennende vann. Ved hjelp av lav hastighet har kunstneren klart å fange øyeblikket dråpen treffer vannet.

Vi fikk også tid til å gå på utstillingen: "Fra vikingtokt til oljefat". Her skulle vi se på hvordan fotografier kan brukes til å illustrere historiske begivenheter.













Vi fikk også tid til å se oss rundt på området og ta bilder. Det var gøy og ga oss mulighet til å fortsette med læringsoppdraget vårt, som vil bli lagt ut på bloggen ved innlevering














1 kommentar:

  1. Det nederste bildet var kult. Facinerende hvordan solen skinner i skjøen. Bra!

    SvarSlett